faq

Op deze pagina vind je alle praktische informatie over RetRock 2023 en krijg je antwoord op de meest veelgestelde vragen.

Zie je jouw vraag of antwoord er niet tussen staan dan mag je altijd contact met ons opnemen.

FAQ

Tickets

Wat kosten tickets voor RetRock?

Regular Tickets 40,-
Dagkassa 45,-
Groepstickets (10x) 350,-

Tickets zijn exclusief servicekosten
Tickets worden enkel online verkocht

Bereikbaarheid

Waar vindt RetRock plaats?

Retrock 2024 wordt gehouden in het recreatiegebied het Lido in Waalwijk. Deze bosrijke omgeving is zowel te voet, fiets, als met de auto te bereiken.

Het adres is Hoefsvenlaan 1 in Waalwijk

Hoe bereik ik Retrock vanuit Tilburg/Breda/Den Bosch?

Vanuit Den Bosch & Breda (A59), richting Tilburg (N261) vanaf N261 beiden richtingen afslag Waalwijk/Sprang Capelle Houdt Waalwijk aan en volg stadion. 4x stoplicht rechtdoor, rotonde rechtdoor tot het Lido, vanuit hier wordt je genavigeerd naar het festivalterrein

Wat kost parkeren?

Parkeren = gratis!

We raden je aan om te voet of met de fiets te komen, het dreigt namelijk erg gezellig te worden. Maar mocht je toch met de auto komen, zorg dan voor een bob!

Algemeen & Huisregels

Minimum leeftijd RetRock

Wij zijn als jonge honden ooit besmet geraakt met de muziek die over de area’s van RetRocK uit de speakers gaat knallen! De boodschap dat Rock n Roll springlevend is, moet voortgezet worden door de toekomst!!

Dus ja, wij verwelkomen de jeugd, met een minimum leeftijd van 12 jaar.

Maar wij willen ook een veilig festival en daarom adviseren wij, dat mensen tussen de 12 en 16 begeleidt worden door minimaal 1 volwassene.

Omdat wij ons ook aan de regels moeten houden, kan er bij twijfel naar legitimatie gevraagd worden, dus zorg ervoor dat je altijd een geldig legitimatiebewijs op zak hebt.

Eten & Drinken

Wij als bourgondiërs vinden het belangrijk dat er voldoende versnaperingen zijn, zowel op drank als op eetgebied. Daarom zorgen wij naast alle frisse en alcoholische dranken, voor een gevarieerd aanbod aan eten, waar rekening wordt gehouden met ieders eetpatroon.

Het is niet toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen op het terrein.

Heb je een allergie, bespreek dit dan met de betreffende kraam.
Iedere bezoeker is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar allergenen.

Alcohol onder 18 is niet toegestaan, om dit beleid te handhaven worden de jonge rockers voorzien van een apart polsbandje, zodat men geen alcoholische dranken aan de bar kan bestellen.

Bij overmatig drankgebruik met ongehoord gedrag of jongeren onder de 18 voorzien van alcoholische dranken zijn wij helaas genoodzaakt om je van het terrein te verwijderen, dus gebruik je gezonde verstand!

Wij gaan er met zijn allen een super vet en gezellig (bourgondisch) feest van maken!

Terrein

Retrock 2024 wordt gehouden in recreatiegebied het Lido in Waalwijk.
Een prachtige groen omgeving aan de rand van Waalwijk Oost.

Het terrein is een grasweide met een harde ondergrond, op het terrein is niks bestraat.

Er zijn 5 area’s, 2 gekoppelde buitenpodia, 1 tent (voorzien van een houten vlonder), 1 vinylbar inclusief eet- en drinkgelegenheden, 1 dance-area. In alle area’s zijn voorzieningen om te zitten, middels eettafels en banken.

Consumptiemunten (tokens)

Voor alle lekkernij, die wij te bieden hebben op Retrock, zijn consumptiemunten (tokens) wel handig. Tokens zijn zowel voor eten als drinken in te leveren. Tokens zijn verkrijgbaar bij de daarvoor bestemde kassa’s en kunnen betaald worden met vpay, mastercard, visa en cash. Tokens kunnen achteraf niet ingeleverd worden, dus zorg ervoor dat je alles lekker op maakt!

Merchandise

Wij laten de souvenirs op andere festivals ook nooit liggen en bieden daarom naast de merch van alle vette acts op RetRocK 2024 ook onze eigen RetRocK merch aan.

Dit kan zowel met pin als met cash betaald worden.
Ruilen en/of teruggave is niet mogelijk.

Openings- Sluitingstijden

Vanaf 12.00 gaat het feestgedruis los en is het terrein geopend.
Rond 24.00 zullen de laatste muzieknoten klinken en zal ook de bar sluiten. Om 00.30 zal het terrein volledig afgesloten worden en kunnen we gaan aftellen naar 2025.

Spelregels

RetRocK wordt memorabel! En gewoon een heel dik en gezellig feest.
Om ervoor te zorgen dat het een jaarlijks terugkerend event wordt, doen we ook een beroep op jou/jullie. Houd elkaar in de gaten, zorg voor een fantastische sfeer en doe lekker gek, maar gebruik wel je gezonde verstand.
Er zijn huisregels waar wij ons aan houden en we gaan er vanuit dat jij dat ook doet!

Niet toegestaan
Wapens/ explosieven/ vuurwerk
Drank en eten
Drugs/verdovende middelen
Gaspatronen
Glas, blik en plastic flessen
Aerosol (spuitbussen)
Geluidsversterkers/makers (b.v. Megafoon, fluitjes, etc.)
Rollators, scootmobielen
Professionele foto-, audio-, beeld-, ander opnameapparatuur (inclusief drones)
Provocerende of gezicht bedekkende kleding
Voetbalshirts en andere club uitingen
Confetti shooters
Wandelstokken
Skateboarden, steps, skates of fietsen
Dieren
Verzegelde pakketten die niet gecontroleerd kunnen worden
Andere grote of gevaarlijke voorwerpen die de orde kunnen verstoren

Ook het verhandelen van drugs/verdovende middelen en het promoten middels flyers, posters of verkoop van goederen in en rond het terrein is niet toegestaan.

De RetRocK organisatie

    • heeft het recht om bezoekers de toegang te weigeren en/of te verwijderen van het terrein, die zich niet aan de huisregels, voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie houden.
    • is niet aansprakelijk voor enig letsel, materiële en immateriële schade aan bezoekers en eigendommen.
    • kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging of diefstal van eigendommen.
    • zal bij bedreigingen, vernielingen, schades, mishandelingen, intimidatie, discriminatie, racisme en ongewenste intimiteiten actie ondernemen tot verwijdering op en van het terrein.
    • heeft het recht om foto’s of opnames te maken voor een aftermovie, youtube, website, promotiedoeleinden en andere zaken. Bij aanschaf van een RetRocK ticket en het betreden van het RetRock terrein, geeft de bezoeker de RetRocK organisatie het recht om deze opnames te gebruiken voor de genoemde doeleinden.

Toegankelijheid

Toiletvoorzieningen

Natuurlijk zijn wij ook voorzien in toiletten voor de mannen, vrouwen en mindervaliden, dat leek ons wel zo handig. Toegang van toilet is natuurlijk gratis.

Infobalie

Mochten er toch onduidelijkheden zijn, dan kun je altijd terecht bij de infobalie, die bij de munten kassa’s te vinden is.

Faciliteiten voor mensen met een beperking

Ben je minder valide, dan zorgen wij ervoor dat je dicht bij de ingang kan parkeren. Om dit goed te faciliteren, kan je na aanschaf van je festivalticket een mail sturen naar [email protected] voor een reservering. Op vertoon van deze reservering zorgen wij voor een plekje voor de deur.

Het terrein is een grasveld met een redelijk harde grond; wij zorgen er in ieder geval voor dat alle area’s goed toegankelijk zijn voor iedereen.

Er zijn meerdere aangepaste toiletten op het terrein aanwezig.

Rollators en scootmobielen zijn niet toegestaan op het terrein als er geen medische noodzaak is.

sponsoring

retrock sponsoren

sponsoring

Join retrock!

Retrock moet een begrip worden en een jaarlijks terugkerend event.
Het wordt een mix van diverse muziekgenres, waarin we teruggaan naar die goede oude tijd, maar ook kijken naar de toekomst. Een aanbod voor jong en oud! Er gaan fantastische acts optreden, er zal een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan eten en drinken zijn, we gaan de thema’s van vroeger op ludieke wijze belichten en het terrein zal omgetoverd worden naar die ‘goede oude tijd’. Voldoende ingrediënten om er een geweldig en memorabel feest van te maken.

Wij hopen 2500 tot 3000 bezoekers op ons terrein te verwelkomen. Om dit allemaal te kunnen realiseren zijn wij mede afhankelijk van jullie sponsors. Wij bieden daarom een toneel aan om jouw bedrijf te etaleren! Uiteraard maken wij er samen een gezellige, feestelijke dag van op ons festivalterrein.

Mocht je gebruik willen maken van 1 van onderstaande pakketten en jouw logo prominent op het terrein en online zichtbaar willen hebben EN ons een steuntje in de rug willen geven?! Join RetRocK!!


Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via onze contactpagina of via [email protected].

FAQ

Socials

Instagram feed

See you soon!